Klassresa till Örebro

tisdag den 28 maj kommer vi att åka på en klassresa till Örebro. Vi åker med tåget kl.8:24 så denna dag startar vi kl.7:45 för att hinna med tåget. Det är jätteviktigt att komma i tid! Vi kan inte invänta om någon inte är där.

Vi kommer att gå en guidad tur på slottet och så kommer vi även att gå till stadsträdgården och vara där. Vi kommer att få med en ostsmörgås från skolan, en frukt och en festis till varje elev men det behövs lite egenmedtagen matsäck också (Inget godis, snacks eller läsk). Dessutom får man ta med sig 40 kr, om man vill, till att köpa sig en glass. Eftersom vi kommer att vara ute stora delar av dagen så behövs det kläder efter väder och kanske även något att sitta på.

Vi tar sedan tåget hem och är i Hallsberg kl.13:50 och sedan ska vi gå tillbaka till skolan och det tar mer än 10 minuter så vi blir nog ca en kvart sena tillbaka. Om någon vill hämta sitt barn vid perrongen så är det ok om ni berättar det för oss innan och att ni finns på plats när tåget kommer.

Lämna en kommentar