VFU-student!

 

Hej!

Mitt namn är Malin Sjöbom och jag kommer vara VFU-student i klass 3B under vecka 40-42 samt vecka 46 & 47. Jag läser första terminen på grundlärarprogrammet med inriktning årskurs f-3 på Örebro universitet. Jag kommer att följa Åsa och eleverna i klassen för att få en inblick i hur arbetet i skolan går till. Jag bor i Hallsberg med min man och våra tre barn samt kaninen Bobbo. Eleverna har redan gett mig ett varmt välkomnande och jag ser mycket fram emot att få lära känna barnen i 3A och 3B under dessa veckorna. Kom gärna fram och hälsa om ni ser mig på skolan.

Favoritdjur: Koala.

Favoritmat: Pasta carbonara.

Favoritsport: Fotboll och Speedway.

Favoritspel: Roblox & Sims.

Favoritfärg: Lila.

Favorit resmål: Cypern & Greklad gärna ön Kos.

Favoritgodis: Sura godisar, röda Polly och lakrits.

 

 

Lämna en kommentar