Nu närmar vi oss skolstart!

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en härlig ledighet! Nu är det snart dags att börja i 1:an! Vi förbereder för fullt och kapprummen är nu klara. Varje elev har en egen hyllplats och en skohylla. Nytt för 1:orna är att de istället för en plastlåda, har en tygpåse där man kan förvara extrakläder i skolan.

Skolan börjar måndagen den 16 augusti kl. 8:00. Skoldagen slutar 13:00. Ytterdörrarna kommer att vara uppmärkta ifall man är osäker vilken dörr man ska gå in vid. Glöm inte att ta med inneskor och extra kläder!

 

Alla blivande 1:or har fått en tygpåse på sin plats där man kan förvara extrakläder. Vi kommer alltså inte att ha plastlådorna kvar. Vi hoppas att det ska bli mer plats och inte lika rörigt i klapprummen det här läsåret.

Skohyllorna är uppmärkta och där finns plats för uteskor och stövlar.

 

Vi ser fram emot att få träffa er alla!

Hälsningar

Åsa och Gunilla

Lämna en kommentar