Lucia 2020

Detta år är det mycket som är annorlunda då vi inte får träffas som vi brukar. Vi i förskoleklassen brukar alltid bjuda in föräldrar och syskon att komma och se på vårt luciatåg men i år går inte det tyvärr. Därför har vi spelat in vårt tåg och delar den med er alla via vår blogg. Se gärna denna luciafilm även på söndag, då den riktiga luciadagen är, och låt ert barn sjunga med och lussa för er. Här är kommer filmen:

På vår skola har vi som tradition att våra treor lussar för alla elever och all skolpersonal. Detta går ju heller inte att genomföra i dessa Covidtider. Därför kommer alla klasser att sitta i sina klassrum och se treornas luciafilm där. Här kan ni som vill även ta del av den filmen:

4 svar på ”Lucia 2020”

  1. Så kul att se och vad duktiga alla var! Molly saknar er alla så mycket, men vi fick en mysig stund med att kolla treornas lucia och sedan ert. Glad Lucia och trevlig helg önskar Molly med familj

    Svara

Lämna en kommentar